Bildelar - Tyskland
0 kr : 0.00

Modellval för delar till VOLVO

56 VOLVO-modeller finns att välja bland, komplettera dina uppgifter för att få bildelar som passar

Delar VOLVO till lägsta pris

Top VOLVO-serier

Fordonsval efter tillverkningsår

Visa passande bilreservdelar för VOLVO, ange bara din bils tillverkningsår och välj fordonsdelar
köp VOLVO Originaldelar till rabatterade priser

Svenska biltillverkaren Volvo är en av världens ledande tillverkare av bussar, massiva lastbilar och personbilar.

Ledningen av företaget Volvo, ingenjörer och designers är väl medvetna om att nyckeln till säkerheten är en pålitlig koppling mellan förare och bil. Och i så fall, om föraren verkligen känner denna koppling med bilen, ska säkerheten garanteras. Just denna strategi hjälpte till att skapa en bil, som är trevlig att köra och säker att befinna sig i. Ordet ”volvo” betyder ”jag rullar” på latin. I modellsortiment finns det bilar för alla, även de mest nyckfulla, smaker - från en liten och dynamisk C30 till bekväm XC90 och lyxig S80.

Vacker design är inte bara en snygg yta. Dessutom är det lika viktigt att garantera lätthet av förståelsen och användningen av produkten. Kort sagt måste skönhet kombineras med funktionalitet. Arvet från märkesdesign av 40-talet är V-formad motorhuven. Denna linje startar i fronten och går upp till bakdelen. Breda skärmar ger bilen en ”modiga utseende” och tjänar också som skydd för passagerarna. Hackad bakdel ger goda aerodynamiska egenskaper och får bilen se ut som en komet. Bakljus förbättrar säkerheten på vägarna avsevärt och samtidigt skapar den unika Volvo-bilar-designen. Svenska unversalbilen ser ut precis som universalbil, och inte som sedan med en portfölj på baksidan. Det bör noteras att interiören av alla Volvo bilar har original skandinavisk stil. Det är ljust och rymligt. Alla ergonomiska VOLVO säten är resultatet av långsiktiga studier, som pågick under 30 år.

Om du är i behov av att köpa reservdelar för din bil – från strålkastare till bromsbelägg -, beställ dem i vår Internet-butik från bekvämligheten av ditt hem eller kontor. Alla detaljer vi har är originalet och kommer garanterat att levereras till dig så snart som möjligt. Men vi specialiserar oss inte bara på detaljerna för Volvo märke. I vår Internet-butik erbjuds ett brett urval av reservdelar för alla bilmärken, såsom Ferrari, Audi, Jaguar och Mercedes.

Fordonsmodeller hitta rätt reservdel till er bil

Sök Bildelar

med registreringsnummer*