0

0.00 kr

#

Betalningsvillkor

Kreditkort:
Om du väljer detta betalningsalternativ så klickar du på knappen ”Köpa” efter val av artikel. Du blir automatiskt omdirigerad av programmet till en säker sida. Först här väljer du köp med kreditkort och skriver in dina kortuppgifter. Kontrollera de angivna uppgifterna och bekräfta sedan betalningen. Kreditkortskontot debiteras när beställningen har slutförts.

PayPal:
Välj betalningssättet PayPal om du har ett konto hos PayPal. Med ett klick blir du omdirigerad till PayPal så att du kan utföra betalningen där. Inga avgifter tillkommer.

Direktbetalning (Säkra online bank e-betalningar)
Betalning i förskott sker via banköverföring. Använd de angivna bankuppgifterna. Som referens anger du: beställningsnummer. För överföring till vårt konto får du via e-post ett beställningsnummer, som också visas direkt efter beställning. En förskottsbetalning till av oss angivet bankkonto är förknippad med en handläggningstid för bankregistrering på ca tre arbetsdagar. Först därefter sker leveransen.

Betalning mot faktura (för Sverige):
Klarna som betalningsmetod låter kunderna att få betala för varorna efter att de har fått dem med hjälp av följande betalningsmetoder: Visa, MasterCard, Postnord, Swedbank, SEB, Nordea, Handelsbanken. Leverans till faktureringsadress är inte möjligt om det skiljer sig från leveransadressen (innebörd, faktureringsadress och leveransadress måste matcha). Vi ber om ursäkt för besväret.
När ni köper med Klarna, ni får alltid varorna först, och ni har alltid en fördröjning på 14 dagar för betalning.
Klarna verifierar och utvärderar den angivna användardata, liksom legitimt förvaltar datatransfer till övriga företag och ekonomiska organ rapporterings (ge information om företagets betalande kapacitet). Om konsumentens betala kapacitet är inte trovärdigt, kanske Klarna AB avbryta Klarna betalningsmetod och föreslå en alternativ betalningsmetod. Dina angivna uppgifter kommer att behandlas i enlighet med dataskydds och kommer inte att delas med tredje part i reklamsyfte.

Topp 9 bilreservdelar